Nejnovější recenze ze sekce Elektrické dečky
Perfektní měkký nahřívací polštář, velmi doporučuji za zimních večerů k televizi, prohřeje záda.
krásně hřeje
Mám to jako dárek,ale používáme stejný doma,je super,při bolesti.Jsme spokojeni.
- 6 stupnu regulace teploty
- Versi rozměr než konkurence
Dobrý poměr cena-výkon.
- Deka krásně a rychle zahřeje, je příjemná na dotek, pro zmrzlíky ideální dárek :-)
- spolehlivost
bílá barva
Je praktický a má hezký design
- žena si výrobek velice pochvaluje,stále má studené nohy a v této botě si medí
- Několik stupňů vyhřívání
- Časovač
- Dá se prát
HomeLife SM7446
Přidáno: 1. prosince 2023
(naposledy upraveno 1. prosince 2023)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
Podle katalogu vypadal výrobek mnohem kvalitněji, než ve skutečnosti je. Umělá "kožešinka" je taková bledá chuderka vypelichaná - topení je slabé a masáž taky "nic moc". Žádné velké nadšení to tedy ve mně nevyvolalo...
velká spokojenost
OK
- Příjemný materiál. Dá se vyprat.
Siguro EB-R150Y
Přidáno: 25. listopadu 2023
(naposledy upraveno 25. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Zpracování v pořádku
- Přehledný ovladač
- Větší velikost
- Příkon a dodávané teplo nejsou moc stabilní
Celkově spokojenost - plní, to co slibuje.
konečně jdu do teplé postele v noci si mohu teplotu i upavit.
- Vse v pohode
- Žádná
Zboží v pěkném stavu nahrivani je akorát na zada
Velká spokojenost, pomocník v době nemoci.
- Velikost je až až ♥ 160x200 prostě chceš!
- Nádherný design dvojí barvy a povrchu.
- Možnost prát na 30 po odpojení kabelu napájení.
- Dodatečná záruka u výrobce ( netuším jestli stále existuje )
- Trvá věčnost než začne hřát
- Chtěl jsem deku jako za mlada, tato bohužel nezahřeje pokud se nezabalíte a nebo nedáte pod peřinu.
- 150w to nemůže mít ani ve snu, spíš tak 50-80 výhřevností.. Zatím jsem nezměřil, čekám na nový měřák.
- Ovládání je naprostom retardovaný, doba vypnutí se počítá vždy od zapnutí a nikoliv výběru stupně teploty. A abyste mohli dečku znovu aktivovat, musíte vypnout vypínačem a počkat 30 vteřin ...
- cena je nesmysl, produkt je nádherný na pohled i omak, a to je tak všechno. ( mám namysli původní ceny, obchody chtěli běžně skoro 5 tisíc )
Jsem docela zklamaný ale berte to jen jako můj osobní názor, kdysi jsme měli doma dečky co topily jako blázen a stačilo zapnout i na minutu. (měly takový kolečko jako časovač otočný ). Tento produkt nelze použít ani na gauč, mimo zadek byste teplo necítili (možná lehce na max výkon. stupeň ). Prostě kdo není zakrytý, má smůlu.
Suma sumárum:
1. Ze sprchy do teplé postýlky? KUPUJ OKAMŽITĚ
2. Jsi zimořivý/á a chceš deku do křesla, na venkovní verandu, nebo jen jako přehoz na gauč? KOUKNI SE PO JINÉM PRODUKTU
Využívám hlavně v přechodových obdobích na jaře a na podzim, kdy ještě relativně dlouho sedáme venku, ale už zebou nohy. A vlézt do vyhřáté postele s ještě teplejší zónou pro nohy je prostě pecka:
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »